Tóth Boglárka biológus, táplálkozási tanácsadó

Gombakrémleves

Teljes értékű Gombakrémleves bio és egészséges alapanyagokból.

Hozzávalók:


Barna bio csiperke gomba (500g)
Póréhagyma (1 szál)
Kókuszzsír (2 ek)
Kókusztejszín ( Cocomas) ( 2 ek)
Kakukkfű, parajdi só, fehér bors, száraz fehér bor, bio natúr zöldségkocka (Bouillon vegetable) (ízlés alapján)

Elkészítés: kevés kókuszzsíron megpirítom az apróra vágott hagymát és a gombát, sózom-borsozom-kakukkfüvezem (ízlés szerint), majd felöntöm vízzel. Mikor majdnem kész, öntök bele pici kókusztejszínt és egy pici fehér bort, majd összeforralom . A végén az egészet összeturmixolom 👌😍 

Jó étvágyat hozzá 😊

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!