Gombakrémleves

Teljes értékű Gombakrémleves bio és egészséges alapanyagokból.

Hozzávalók:

Barna bio csiperke gomba (500g)

Póréhagyma (1 szál)

Kókuszzsír (2 ek)

Kókusztejszín ( Cocomas) ( 2 ek)

Kakukkfű, parajdi só, fehér bors, száraz fehér bor, bio natúr zöldségkocka (Bouillon vegetable) (ízlés alapján)

Elkészítés: kevés kókuszzsíron megpirítom az apróra vágott hagymát és a gombát, sózom-borsozom-kakukkfüvezem (ízlés szerint), majd felöntöm vízzel. Mikor majdnem kész, öntök bele pici kókusztejszínt és egy pici fehér bort, majd összeforralom . A végén az egészet összeturmixolom 👌😍 

Jó étvágyat hozzá 😊

Tovább a blogra »